Отидете към основна версия

24 979 23

Москвич на базата на BMW M3

  • москвич-
  • 400-
  • bmw. m3-
  • хот род

Отдавна е известно, че автомобилите са любимите играчки на мъжете. За това не е странно, че в глобалната мрежа се появяват всевъзможни обяви за преработени до неузнаваемост возила. Някои от тях са повече от кич, но има и такива, които наистина са доста авангардни.

Този път, ровейки се в интернет, открихме още една култова руска машина от средата на миналия век. Става дума за една обява, според която се продава возило от типа хот род, като външността му е заимствана от добре известния на по-старото поколение Москвич 400 от 1947 година.

Каросерийните панели повтарят доста точно чертите на "Москвето", но всъщност за база е използвано съвременно BMW M3. Двигателят е М50, а окачването е спортно, твърдо и с доста малък клиренс. Автомобилът разполага с дискови вентилирани спирачки, лети джанти с размер 17 цола и изключително екстравагантен салон.

Интериорът е решен изцяло в ярко червено, като за направата му е използвана висококачествена естествена кожа. Вратите могат да се отварят дистанционно, а вътре е монтирана мощна мултимедийна система, включващата камера за задно виждане, навигация, DVD-плейър и още куп глезотии.

Според продавача акустиката в автомобила е една от най-добрите. За да бъде постигната, в купето са монтирани усилватели  Hertz EP, субуфера също е Hertz от серията Hi-Energy. Сумарната мощност на високоговорителите е 1 950 вата.

Изпускателната система е специална изработка, изцяло направена от неръждаема стомана. В нея са интегрирани единствено баварските заводски кателизатори. Базата на автомобила е разширена и удължена, а общото тегло на автомобила е 1 460 кг.

Тази интересна разработка на тема Москвич се продава на цена от $50 000. Интересно е, че в коментарите под обявата има един, на потенциален купувач, който е готов веднага да заплати за този шедьовър сумата от $32 000. Дали си струва, преценете сами.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини