Отидете към основна версия

22 899 56

Един човек, който е купил 42 автомобила Volkswagen през живота си

  • volkswagen-
  • фен-
  • автомобили

Тейлър Брайънт показва невероятна привързаност към марката

След като си купува Volkswagen Beetle преди няколко десетилетия като първа кола, американецът Тейлър Брайънт от град Чарлстън се влюбва в тази марка и оттогава кара изключително и само коли, направени от марката във Волфсбург.

Информацията идва от представителството на Volkswagen в САЩ, според които Тейлър Брайънт от Чарлстън, Южна Каролина, е може би най-отдаденият фен на марката. Американецът е купил 42 автомобила Volkswagen през целия си живот. Любовта му към базираната във Волфсбург марка започва още ранна младежка възраст.

Автомобилен инженер по образование, Брайънт прекарва 12 години като механик в сервиз за ремонт и поддръжка на автомобили Volkswagen, като същевременно става лоялен клиент на марката - купува си VW Beetle. Оттогава той е сменил много на брой Volkswagen-и от моделите Golf, Jetta и Passat. В момента той притежава два седана Jetta, 1999 и 2017 г., и комби Passat от 2004 г. Общият брой на закупените от Брайънт VW-та достига 42 автомобила.

Сега фенът на Volkswagen мечтае за Karmann Ghia от 1967 г. и кросоувър, който ще осигури достатъчно място за две деца и четири кучета. Брайънт подарява на съпругата си кабриолет Golf на петата им годишнина от сватбата и купува седан Jetta за първа кола на сина си. „Volkswagen беше първата кола, която купих и вероятно ще бъде последната“, казва може би най-отдаденият фен на марката.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 45 гласа.

Свързани новини