Отидете към основна версия

5 837 11

Познайте марката и модела на автомобила (ВИДЕО)

  • jeep-
  • wrangler-
  • катастрофа-
  • офроуд

Ужасяваща катастрофа по време на офроуд преход в щата Колорадо по чудо се размина без жертви. Изпуснала ръчна спирачка превърна червен всъдеход в купчина разкривени ламарини, по които е трудно дори за специалист да идентифицира марката и модела на автомобила.

22-годишният собственик на тунингования Jeep Wrangler, приятелката му и двете им кучета били част от керван, преминаващ през прохода "Черната мечка" в окръг Телюрайд. Тясното трасе се вие по стръмния склон и привлича любители на офроуда от цяла Америка.

Младият мъж разказва, че спрял, за да помогне на колегата зад него в колоната да преодолее опасен участък. Твърди, че изключил двигателя и дръпнал ръчната, но въпреки това "джипът" потеглил и се сурнал в пропастта.

"Ренглърът" бързо набрал скорост по склона, преобръщайки се десетки пъти. 23-годишната жена, която седяла на пасажерското място, изпаднала от купето и оцеляла, макар и с тежки травми на гръбначния стълб. Двете кучета не са пострадали, но едното избягало и било открито едва няколко часа по-късно.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини