Отидете към основна версия

68 457 77

5 евтини коли на старо, които са много скъпи за ремонт

  • автомобилът на старо-
  • евтини употребявани коли-
  • скъп ремонт

Понякога, купувайки евтина употребявана кола, собствениците дори не помислят, че ремонтът на такъв автомобил скоро ще струва повече, отколкото самият той. Експерти от портала obozrevatel съставиха списък на такива употребявани автомобили, чийто ремонт значително ще "удари по джоба" на техните собственици. Ето кои са те.

Nissan Versa (2007 - 2009)


Най-често собствениците се оплакват от трудности с ускорението, прегряване и внезапно изключване на мотора. Сред недостатъците са още счупени предни пружини, които могат да пробият гумата и катализаторите, които се износват преждевременно.

Volkswagen Jetta/Golf (2002 - 2005)


Много популярен автомобил, но основният недостатък е, че тези немски автомобили са много скъпи за ремонт. Сред най-популярните повреди са: неизправни водни помпи, повреди по окачването, късащи се тампони на двигателя,преждевременно износване на разпределителните валове, ангренажните ремъци и др.

Chevrolet Cobalt (2005 - 2007)


Тази кола има проблемна система на сервоуправление, чийто ремонт струва адски много пари, горивните помпи също не са хич евтини, а се развалят, като не особено успешни са и скоростните кутии.

Jeep Compass (2007-2010)


Колата има много недостатъци, проблеми с окачването, които застрашават безопасността на водача и пътниците в него. Ремонтът е много скъп, но още по-скъп е, когато е свързан с често повреждащите се скоростни кутии кутия, неиздържащи на голям пробег.

Nissan Altima (2003 - 2006)


С течение на времето катализаторът се разпада, а множество проблеми с електрониката са способни да скъсат нервите и джобовете на всеки собственик на такъв автомобил.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 106 гласа.

Свързани новини