Отидете към основна версия

16 290 87

BMW пусна снимки на 4er Coupe

  • bmw-
  • 4er-
  • 3er-
  • 4-er coupe concept

Баварците публикуваха първите официални снимки на новата си четвърта серия. Заместникът на 3er Coupe засега съществува само като концепт, но серийната версия надали ще се различава съществено от прототипа.



Дизайнът на "четворката" повтаря доста от чертите на 3er, чиято платформа споделя. Адриан ван Хойдонк и Карим Хабиб обаче са успели да придадат на купето още по-аргесивни пропорции и луксозни нотки.



Фаровете на 4er са по-заострени, а темата с "ангелските очи" получава нов прочит. Профилът напомня донякъде на купето E46, смятано с основание за едно от най-красивите BMW-та.



Публикуваните снимки дават представа и за интериора на колата, в който доминира кафявото. С алкантара с този цвят е тапициран дори таванът. Иначе вътрешната архитектура не се различава особено от салона на "тройката".



Повечето специалисти очакват моделните обозначения да се трансформират автоматично със смяна на първата цифра, когато моделът влезе в серийно производство. Това означава, че 328i и 335i ще станат 428i (2.0 литра, 240 к.с.) и 435i (3.0 литра турбо, 300 к.с.).



BMW ще представи 4-er Coupe Concept пред публика на салона в Детройт през януари.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини