Отидете към основна версия

99 332 103

Трите най-желани автомобила в mobile.bg

  • mobile.bg-
  • toyota-
  • alfa romeo-
  • audi

Не е тайна, че покупката на автомобил в повечето пъти става с т.нар. "пазарлък". Независимо дали колата е чисто нова или е втора употреба, продавач и купувач винаги могат да договорят различна от първоначално исканата сума за нея.

 
Преди да се стигне до сделка обаче въпросният купувач трябва да хареса колата. Това най-често става от обява в интернет. Ако описанието и цената му "хванат окото" процедурата на сетне е ясна - оглед, евентуален тест и т.н. В много случаи обаче купувачът чака продавачът да свали цената на автомобила.
 
Феновете на mobile.bg знаят, че една от функционалностите на сайта включва именно услугата моментално известие при промяна на цената на даден автомобил. Именно на база на този критерий решихме да ви представим трите най-желани автомобила в mobile.bg. Става дума за обяви на физически лица и автокъщи, за които има най-много абонирали се за следене на цената на автомобила.
 
Своеобразната първа позиция се печели от автомобил на марката Audi. По-конкретно става дума за екземпляр от модела Audi A4 2.0 tdi - дизелова комби версия с мощност 140 к.с. и година на производство 2005-а (данните са от обявата). Цената на тази кола, която между другото вече е коригирана четири пъти, я следят десет души едновременно.

 

Интересно е, че второто място в нашата класация си делят два автомобила, които в момента имат еднакъв брой абонирали се за следене на цената. Марките са Toyota и Alfa Romeo, а конкретните модели - Avensis и 166. Обявата на въпросната Toyota e прегледана 21574 пъти, а цената е коригирана три пъти. Цената на Alfa-та е варирала пет пъти.

 

Ще припомним, че абонирането за следене на цената на даден автомобил става само с един клик върху иконката със звънче. Услугата е налична само за регистрирани потребители и всеки абонирал се за дадена обява ще бъде уведомен веднага при промяна на цената. Продавачът обаче също може да наблюдава колко души следят неговата обява и в зависимост от това да променя цената.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини