Отидете към основна версия

3 794 24

Ето как ще изглежда новата 4 Series Gran Coupe

  • bmw. 4 series-
  • gran coupe

Големите „бъбреци“ остават и тук

Измина почти година от дебюта на BMW 4 Series, която предизвика редица негативни коментари както при феновете на марката, така и в цялото автомобилно общество. Доста висок процент от хората не харесват и не одобряват новия дизайнерски език на немската марка и все по-големите „бъбреци“, но както писахме и през изминалата седмица, BMW ще продължи с тях в бъдещите си модели.

Такъв е случаят и при четиривратата версия на 4 Series, второто поколение на която трябва да направи дебют в следващите месеци. В момента се провеждат и последни тестове на Gran Coupe-то, като фотографи вече няколко пъти заснемат автомобила, покрит с тежък камуфлаж. Впрягайки силите си във Photoshop, решихме да ви покажем как според нас ще изглежда следващата версия на 4 Serieс Gran Coupe, базирайки се на двувратата 4 Series.

Както може да видите и в снимката по-долу, предната врата е скъсена, за да се освободи място за задната, а линията на тавана е леко вдигната за повече място за пътниците на втория ред седалки, а багажникът се отваря заедно със стъклото. Както и при първото поколение, най-вероятно разликите между двата модела ще сa само тези, като дизайнерската версия на 3 Series ще запази вратите без рамки около прозорците.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини