16 Октомври, 2024 10:17 550 2

Запознайте се с новото BMW 2 Series Gran Coupe

  • bmw-
  • 2 series-
  • m235-
  • gran coupe

Промените следват тези при 1 Series

Запознайте се с новото BMW 2 Series Gran Coupe - 1

BMW Серия 2 Gran Coupe е претърпяло значителна промяна за второто си поколение на модела. С модернизиран екстериор, усъвършенствани технологии и широка гама от опции за задвижване, новото 2 Series Gran Coupe предлага комбинация за тези търсещи по-малък седан от 3 Series.

Екстериорът на новата Серия 2 Gran Coupe се отличава с елегантен и модерен дизайн с динамично издължен силует. Предната част на автомобила е обновена с отличителна радиаторна решетка и LED фарове. Страничният изглед се характеризира с дълъг преден капак, къси надвеси и леко преливаща линия на покрива. Задната част изглежда по-модерна отпреди с нови светлини.

Запознайте се с новото BMW 2 Series Gran Coupe

Интериорът на Серия 2 Gran Coupé е оборудван с BMW Operating System 9 с QuickSelect, която позволява лесен достъп до дигиталните услуги и функции. Автомобилът може да се похвали и с редица усъвършенствани технологии, сред които динамично осветеният интериор, BMW Curved Display и новоразработеният селектор на предавките.

Запознайте се с новото BMW 2 Series Gran Coupe

2 Series Gran Coupé се предлага с различни варианти на задвижване, включително четирицилиндров двигател с 300 к.с. в M235 xDrive Gran Coupé. M235 xDrive Gran Coupé се предлага стандартно и с адаптивно спортно окачване и интелигентно задвижване на всички колела. Опционалният М пакет предлага допълнителни подобрения на представянето, включително олекотено купе, 19-цолови ковани джанти от лека сплав и по-добра спирачна система.

Запознайте се с новото BMW 2 Series Gran Coupe

Портфолиото от задвижвания за пускане на пазара включва допълнително разработени четирицилиндрови бензинови и дизелови двигатели със 170 к.с. в новото BMW 220 Gran Coupé, със 163 к.с. в новото 220d Gran Coupé и със 150 к.с. в новото 218d Gran Coupé.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    2 3 Отговор
    Най обичам сутрин като си изпия кафето , да отида до Бавареца , да седна в хубавия салон , да бръкна в подлакътника , да извадя ключовете на Алфата и да отида да си свърша работата . То и без това Бавареца я запали , я не !
  • 2 сектант

    0 0 Отговор
    най-хубавата кола за шофиране би била Дачия със двигател бмв и ръчна скоростна кутия от тойота супра