Отидете към основна версия

4 468 28

Снимки разкриват специална версия на Golf 8 GTI

  • vw-
  • golf-
  • 8-
  • gti

Юбилейна версия ще бъде пусната на пазара през тази година

Снимки на юбилейна версия Volkswagen Golf 8 GTI се появиха в интернет пространството, показващи какво ще видим за 45-годишнината на модела. През 1976 година на пазара е пуснат Golf 1 GTI, а 45 години по-късно се произвежда осмото поколение на спортния хечбек.

По снимките можем да отличим GTI 45 от GTI Clubsport с няколко промени. Те са изразени в лип на предната броня, както и различни праговете от тези при стандартния модел. Джанти със специален дизайн, боядисани в черен цвят с червен кант ще са достъпни единствено за юбилейния модел.

В задницата дифузьор с по-големи накрайници на ауспусите и по-голям спойлер ще допълват новите елементи. Стикер с пчелна пита и числото 45 в страничната част също ще бъдат част от пакета.

Все още няма информация за това дали мощността ще бъде увеличена или ще си остане 242 конски сили, както е при GTI или ще наследи двигателя от GTI Clubsport, който развива 296 коня. Вероятно е да видим и различна версия на 2.0-литровия двигател, която да предлага съвсем друга мощност от тази при другите GTI модели.

Според Auto Express, където бяха публикувани за първи път снимките, промени ще има и в интериора. Те ще се състоят в нови седалки и променен волан, а числото 45 най-вероятно ще бъде поставено върху тях, както и ще бъде интегрирано в анимация на дигиталното табло.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.

Свързани новини