Отидете към основна версия

3 750 11

Лимитираната Supra ще се продава единствено в Европа

  • toyota-
  • supra-
  • limited edition

Toyota Supra Jarama Racetrack Edition ще бъде ограничена само до 90 броя

Снимки: Toyota

Специална лимитирана серия на последното поколение Toyota Supra ще се продава единствено в Европа. Jarama Racetrack Edition е кръстена на състезателната писта Jarama в Испания. Трасето е дълго почти 4 км и предлага 14 завоя.

Лимитирана серия е в тираж от 90 броя, като една трета от тях са предвидени за Великобритания и ще са с десен волан. Отличителни белези на Supra Jarama Racetrack са синият цвят, който от Toyota наричат Horizon Blue и черни 19-ки джанти, зад които можем да намерим червени спирачни апарати.

В интериора можем да намерим седалки с алкантара, както и карбонови лайстни на таблото, върху които е изписан сериен номер. Серийно колата идва с навигационна система с 3D изглед и Supra Safety + пакет, който включва различни системи за безопасност, като система за следене на лентите, адаптивен круиз контрол и система за засичане на пешеходци.

Под капака можем да открием единствено 3.0-литровия бензинов шестак, който за съжаление остава със същата мощност като при стандартния модел. Тя е 340 конски сили, а максималният въртящ момент от 500нм се предава единствено към задните гуми чрез 8-степенна автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.

Свързани новини