Отидете към основна версия

8 939 27

Кола падна от подемник след лоша преценка на майстор

  • corvette-
  • c8-
  • инцидент-
  • механик

Синьото купе Corvette C8 се оказа на земята след неправилно разпределение на теглото

Новият Corevette C8 се предлага в САЩ от миналата година, а според различни източници това изобщо не е първият случай в който двуврато купе се оказва на земята. Една от най-важните промени, а именно различното разположение на двигателя хваща неподготвени част от механиците, а резултатът може да се види на снимките.

Кадрите, публикувани в Corvetteforum от потребител с никнейм Vman21C8, показват как задната част на Corevette-а е на земята, докато предницата му е останала върху подемника. Не се дават повече подробности за случката и как точно е станала тя, но бързо можем да се досетим.

Както споменахме и в началото, една от ключовите промени в генерация C8, спрямо поколение C7 при Corvette е разположението на двигателя. Докато при C7 той бе предноразположен, то при C8 той се намира зад водача. Именно това оказва влияние и върху съотношението на теглото, което е 40:60 към задния мост. По тежката задница изисква специално внимание и разположение на „лапите“ на подемника, а снимките показват резултата, ако това не се случи.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини