Отидете към основна версия

15 575 15

Продават се цели шест ударени Ford-а, които са на възраст под една година

  • ford-
  • bronco-
  • търг-
  • ударени коли

Шест разбити всъдехода от новия Ford Bronco Sport, който беше представен преди по-малко от година, бяха пуснати за продажба в САЩ

Ford представи възродения всъдеход Bronco и неговата разновидност Sport през миналото лято, но сега по-малко от година по-късно изданието Carscoops намери шест такива коли в продажба на онлайн пазара на Copart, като и шестте са претърпели инцидент.

Първият екземпляр на Bronco Sport се намира в Чикаго и е изминал само 1500 километра. Задната част на всъдехода е сериозно повредена. Цената на колата е $ 33 500. Наличен е и подобен модел в черно. След инцидент тази кола се обърнала и се запалила. За нея ще трябва да платите $ 29 хиляди.

Два Ford Bronco Sport се продават след претърпян челен удар. Пробегът на автомобилите е 2272 и 1372 километра. Освен това в Питсбърг е пуснато за продажба SUV със сериозно повредена предница, което е изминало само 415 километра. И накрая, има един Ford Bronco Sport в Чикаго, който е със сериозни повреди в лявата страна на задната част на каросерията.

Bronco Sport е оборудван с 1,5-литров двигател EcoBoost. Мощност на двигателя е 184 к.с. и 258 нютон метра. Също така, гамата от двигатели включва двулитров агрегат с мощност 249 конски сили и максимален въртящ момент 373 нютон метра. И двата двигателя работят заедно с осемстепенна автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.

Свързани новини