Отидете към основна версия

6 391 37

Новото Porsche 911 GT3 започва от 333 хиляди лева в България

  • porsche-
  • 911-
  • gt3-
  • porsche 911 gt3-
  • цена

Цената може да нарастне след допълнителни опции

Новото Porsche 911 GT3 бе представено преди близо два месеца, а ето че то вече е достъпно и за поръчка в различните представителства на германската компания. Според официалния сайт на Porsche, цените на модела започват от 332 968лв. за базовия модел, като сумата може да нарастне значително след добавянето на някои опции.

За тези пари получавате двуврато купе с 4.0-литров атмосферен боксер, който генерира мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 469 нютон метра. Макар данните да не изглеждат доста впечатляващи, то трябва да споменем и сравнително ниското тегло от около 1500кг.

Стандартно колата пристига с LED фарове, джанти с централна гайка и размер от 20-цола отпред и 21-цола отзад, PDK трансмисия, двузонов климатроник и спортни седалки. Ако решите да сте максималисти, то може да изберете специален цвят за около 7 хиляди лева, цветен кожен интериор за 10 хиляди, седалки тип „корито“ за още толкова, Chrono пакет за 945 лева, резервоар с обем от 90 литра, керамични спирачки за близо 20 хиляди лева, система за повдигане на предната ос за малко над 6 хиляди лева или пък да се спрете на някои опции за комфорт.

Такива са например камера за задно виждане с преден и заден парктроник за малко над 2 хиляди лева или пък разпознаване на пътните знаци за „само“ 828 лева. Възможно е да добавите и карбонови акценти за 2600 лева или пък аудио система Bose за 2800 лева.

Ако наистина решите да поръчате всички налични опции, то сметката ще ви излезе над 400 хиляди лева, за които ще притежавате един автомобил с който да отидете до пистата, да направите няколко обиколки и после да се приберете към вкъщи.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.

Свързани новини