Отидете към основна версия

5 241 10

Търсите си Porsche за офроуд? Този Cayenne е интересно предложение

  • porsche-
  • cayenne-
  • офроуд

SUV-то е преработено за разходки извън пътя

Ако търсите машина за излизане извън пътя, то най-вероятно гледате модели като Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol, Land Rover Defender и други подобни, но изглежда, че от Porsche също може да имат интересно решение.

Този Cayenne Turbo e обявен за продажба на цена от малко над 17 хиляди долара, като за тези пари получавате 4.9-литров бензинов осмак с две турбини и 507 конски сили. Въртящият момент достига 700 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч е отнемало някъде около 5 секунди преди всичките модификации.

Като за начало виждаме, че черното Porsche се е сдобило с няколко червени акцента като например джантите, лентите в страничната част и някои други добавки. Въздушното окачване е стандартното за модела, а гумите са сменени с такива, подходящи за разходки извън асфалтовия път, като са изнесени с 50-милиметрови фланци.

Допълнително са монтирани различни аксесоари върху покрива и предната част, които включват общо 11 LED светлини, кошница на тавана и някои принадлежности, които да ви помогнат при затъване в калта.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини