Last news in Fakti

13 Май, 2021 16:37 4 005 8

Как се справя новият Hummer в пресечена местност (ВИДЕО)

  • hummer-
  • офроуд

Електрическите всъдеходи Hummer демонстрират своите офроуд възможности на екстремна писта

Как се справя новият Hummer в пресечена местност (ВИДЕО) - 1

Концернът General Motors реши да демонстрира офроуд възможностите на електрическия пикап Hummer в кратко видео. За целта колите бяха изпратени в скалистите и пустинни околности на град Моаб. Преди това на тези места са тествани всъдеходи Jeep, както и високопроходимите Ford Bronco и Bronco Sport.

Видеото показва работата на адаптивното въздушно окачване с възможност за увеличаване на просвет с около 15 сантиметра. Също така, водачът винаги може да активира "crab-режима". Тази функция позволява на колата да се движи диагонално. За целта и четирите колела на всъдехода се въртят в една посока.

Това позволява справяне с трудни, тесни зони извън пътя, а също така улеснява паралелното паркиране. В допълнение, GMC Hummer EV е оборудван със собствена полуавтоматична система за управление Super Cruise. Освен това Hammer има специални офроуд камери UltraVision, които са монтирани под дъното на автомобила.

Устройствата анализират терена и проектират изображението му върху дисплея, което помага на водача да се справи с офроуд условията. GMC Hummer EV беше представен през есента на 2020 г., а серийното производство на модела стартира в края на същата година в съоръжението в Детройт-Хамтрамк в Мичиган.

Автомобилът е оборудван с електрически трактове с различна мощност, най-продуктивната от които е с мощност от повече от 1000 конски сили. Пробегът без презареждане надвишава 500 километра. Вижте повече във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    16 12 Отговор
    За новият Хъмър не знам, ама оня ден през Русе мина колона бронирани машини на САЩ на път към Румъния. Три се счупиха и останаха да чакат ремонтна техника. Уточнявам, техниката с висока проходимост се движеше по международния път към Дунавмост. По асфалт... Да не ни се налага тези момчета с тези паркетни БТР-и да ни защитават, че врага ще пукне от смях!:)))

    Коментиран от #2, #7

  • 2 хаха

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Първи април отдавна мина приятел

    Коментиран от #3, #6

  • 3 русенец

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "хаха":

    Знам. Самата истина си е! Потърси в нета, тук линкове не могат да се пращат.
  • 4 тарикату

    5 6 Отговор
    хамъра е за сводници, не за гората.
  • 5 Йхкй

    2 2 Отговор
    Не знам дали американците са минали по международното, ама турците цепиха по Липник.
  • 6 Смех

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "хаха":

    Друго си е Уазка "военен джип" със 75 коня под капака.
  • 7 А 1

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Днес русенец ли си ? Могат да се пускат клипове ,хич не се прави на 6 без 15. Но иначе са ти забавни историите , като на Педя Човек Лакът Брада

  • 8 Пернишкия

    0 0 Отговор
    ами ако в калта му падне батерията, ко ша прай .......