Last news in Fakti

19 Май, 2021 11:49 5 215 10

Търсите си Porsche за офроуд? Този Cayenne е интересно предложение

  • porsche-
  • cayenne-
  • офроуд

SUV-то е преработено за разходки извън пътя

Ако търсите машина за излизане извън пътя, то най-вероятно гледате модели като Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol, Land Rover Defender и други подобни, но изглежда, че от Porsche също може да имат интересно решение.

Търсите си Porsche за офроуд? Този Cayenne е интересно предложение

Този Cayenne Turbo e обявен за продажба на цена от малко над 17 хиляди долара, като за тези пари получавате 4.9-литров бензинов осмак с две турбини и 507 конски сили. Въртящият момент достига 700 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч е отнемало някъде около 5 секунди преди всичките модификации.

Търсите си Porsche за офроуд? Този Cayenne е интересно предложение

Като за начало виждаме, че черното Porsche се е сдобило с няколко червени акцента като например джантите, лентите в страничната част и някои други добавки. Въздушното окачване е стандартното за модела, а гумите са сменени с такива, подходящи за разходки извън асфалтовия път, като са изнесени с 50-милиметрови фланци.

Търсите си Porsche за офроуд? Този Cayenne е интересно предложение

Допълнително са монтирани различни аксесоари върху покрива и предната част, които включват общо 11 LED светлини, кошница на тавана и някои принадлежности, които да ви помогнат при затъване в калта.

Търсите си Porsche за офроуд? Този Cayenne е интересно предложение


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    21 15 Отговор
    Това е поредната градска джипка, която не става за път бес асфалт.
  • 2 Май е

    18 14 Отговор
    по добре за оф-роуд да се вземе една Лада Нива, а това нещо може да се използва за кокошарник на двора. Кокошките ще снасят щастливи и баровски яйца.
  • 3 Столипиново лайф

    17 6 Отговор
    За някой тъмнокож жентълмен със златен зъб, който ходи си наглежда по черния път стадото коне, край маалата!
  • 4 мая нанолова

    12 6 Отговор
    дръгел
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    16 3 Отговор
    На последната снимка ясно се виждат дългите надвеси и голямото междуосие т.е не са спазени основни геометрични изисквания за офроуд. Второ, тези гуми не стават. Просто не стават. Нито височината им става, нито шарката. Ако минеш през кална локва и ще заприличат на галоши. Трето отново на снимката се вижда липста на просвет на предната броня. Пето бронята е пластмасова и а е закачила паднал на земята клон или ако колата влезе в по-дълбок коловоз, бронята ще е на земята. Предполагам колата има достатъчно мощен двигател и понижаващи предавки и това е ок. Това, че са ѝ сложили багажник на покрива и резервна гума на задната врата + няколко фара над челното стъкло, не значи че колата става за офроуд.

    Коментиран от #10

  • 7 Ивайло

    5 2 Отговор
    А къде му е лебедката???

    Коментиран от #8

  • 8 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ивайло":

    За кво му е,това е само за фасон това разкрасяване...а си се изпикал на гумата,а е затънал
  • 9 Един

    1 0 Отговор
    Айде няма нужда! За offroud има трактори!
  • 10 Синдикат на Ало Измамниците

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Да ама в мах'лата ще го купят веднага! Защото за друго не става. 😉