Last news in Fakti

29 Април, 2021 17:30 2 722 7

Porsche: Новите коли няма да се превърнат в смартфони

  • porsche-
  • taycan-
  • смартфони

От компанията не смятат, че ъпдейтите ще приравнят новите автомобили с мобилните устройства

Porsche: Новите коли няма да се превърнат в смартфони - 1

За никого не е тайна, че през последните години автомобилите съдържат повече компютърни технологии, отколкото някога сме си представили. В допълнение на това няколко производители на телефони вече се включват в автомобилната индустрия и това поражда някои въпроси.

Ще успеят ли автомобилите да се превърнат в смартфони? На този въпрос отговарят от Porsche, като сравняват Over-the-air ъпдейтите с тези при смартфоните. Вече няколко автомобилни производители, сред които и Porsche, предлагат функция която позволява ъпдейт на софтуера, който добавя нови екстри или в случая на Taycan, дори подобрява техническите характеристики.

Според марката от Щутгарт, това няма да превърне бъдещите автомобили в смартфони. Ъпдейтите ще подобряват колите, но ще бъдат запазени подобни тенденции, при които повечето модели получават фейслифт на всеки четири години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порше

    16 2 Отговор
    Няма , има скъп Фолксваген .
  • 2 Здрасти

    16 1 Отговор
    Те вече са евтина пластмаса с евтина китайска мултимедия и двигатели от косачки.
  • 3 Haha

    5 4 Отговор
    Много Поршета сте карали като ви чета коментарите.... маи не слизате от тях..
  • 4 Малознайко

    4 0 Отговор
    Кой го казва тва, компания къде един физически бутон не е пъхнала в 'модерните' си кашони, евала.
  • 5 Койчо

    2 1 Отговор
    Много тъпа изказване от Порше !!!
    Телевизора ми също получава ъпдейти от време на време , това не го превръща в телефон. Същото важи и за някои хладилници, перални, климатици с WiFi.
  • 6 Hai hui

    5 1 Отговор
    Моя хладилник наистина получава ъпдейти през интернет.
    Това дали не го превръща в Тайкан ?
    😁😄😃😀😂🤣🤣😂
  • 7 Jack Bauer

    1 0 Отговор
    Да пускаш ъпдейти за мен означава че си продал некачествен продукт и после се опитваш да го подобриш на база оплакванията от клиенти. Ако си сериозен производител, ще изчистиш всички недостатъци в процеса на разработка и после ще пускаш продукта на пазара.