Отидете към основна версия

5 084 11

Новото VW Caddy Panamericana ще се справя на различни терени

  • volkswagen-
  • caddy-
  • panamericana-
  • alltrack

Германската компания показа повдигната версия на лекотоварния модел

Снимки: Volkswagen

Volkswagen представи обновеното Caddy през изминалата година, а през тази седмица от компанията представиха интересна версия наречена Panamericana. Тя ще замени досегашното Alltrack изпълнение, което се предлагаше в предишното поколение, но ще запази стила и промените, които обикновено наблюдаваме.

Най-лесно ще разпознаете Caddy Panamericana по външността, която вече се е сдобила с допълнителни пластмасови елементи по арките на калниците и броните, целящи да придадат офроуд визия на колата. Промените включват също различни джанти, допълнителни стикери и означения, както и защита в долната част на предната част.

Стандартно получавате още светлини с LED технология в предната и задната част, сребристи рейки на покрива, както и няколко интересни цвята между които да избирате. Panamericana добавките са налични за пътническата и товарната версия на Caddy.

Под капака можем да открием 1.5-литров бензинов двигател със 113 конски сили или 2.0-литров дизелов мотор със 100 или 120 конски сили. Задвижването е предно или 4Motion, като може да се комбинира с механична или автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини