Отидете към основна версия

8 334 5

Първи поглед към новото Lamborghini Countach

  • lamborghini-
  • countach-
  • v12

Италианската компания сподели кадри на хибридния суперавтомобил

Снимки: Lamborghini

Както преди няколко дни ви споделихме, Lamborghini има планове да възроди един от най-култовите си модели – Couuntach. Италианската компания потвърди информацията, а заедно с това показа и няколко кадъра, които дават малка представа за това как ще изглежда модерната версия на суперкара от 80-те.

Макар и доста скромни, снимките показват предната част на автомобила, където виждаме изписан модела Couuntach с класически шрифт, както и доста остри форми, типични за марката. Друг кадър пък ни показва страничната част с капачката за резервоара, както и отвори за въздух, които да охлаждат двигателя.

Именно той е и в центъра на внимание при третия споделен кадър. Както знаем, новият Countach също ще разчита на V12, но той ще бъде подпомогнат от електромотор. Хибридната конфигурация ще осигури повече мощност и най-вероятно ще помогне със справянето с високите екологични изисквания. Очаква се да разберем повече за новия модел съвсем скоро, като е много вероятно това да стане и в близките две седмици.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.

Свързани новини