Last news in Fakti

19 Август, 2021 15:27 7 280 17

Разпродадоха лимитираното Lamborghini Countach

  • lamborghini-
  • countach

Всички 112 автомобила намериха своите нови собственици

Разпродадоха лимитираното Lamborghini Countach - 1
Снимки: Lamborghini

Преди по-малко от седмица от Lamborghini представиха модернизирана версия на класическия Countach. Спортното купе получи хибридно задвижване, осигурено от електромотор и 6.5-литров бензинов двигател, чиято сумарна мощност достига 800 конски сили.

Разпродадоха лимитираното Lamborghini Countach

Модерния прочит на Countach е базиран на Sian и на практика единствената разлика между двата модела е във външния вид. Още от самото начало от Lamborghini обявиха, че ще произведат едва 112 екземпляра, а ето че вече всеки един от тях е намерил своя собственик.

Разпродадоха лимитираното Lamborghini Countach

Макар от италианската компания да не споменават нищо официално за цената, то според информация на Top Gear, колекционери са се разделили с около 2.24 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тойота

    18 3 Отговор
    Отзаде що няма видимост? Ми ако реша да го изпревара, няма ме види, кога съм го връхлетял с Айго-то

    Коментиран от #5, #6

  • 2 е как

    9 11 Отговор
    Кой Българин ще изкара парите си с под и кръв по ръцете и ще даде тази колосална сума пари за една кола това го правят хора който парите им са изкарани по лесен начин и в повечето случай незаконен начин.
  • 3 бравос

    11 0 Отговор
    Пффф ко му плащаш....112 бройчето по 2 милиона и....200 и кУсур ти милиончета у джеба.....половината да са горница - бива....:)
  • 4 Голям Слон

    22 1 Отговор
    За хората с пари това са "нищо" суми. Щом можеш да платиш 2 милиона, със сигурност оперираш със стотици пъти повече. А и точно в тези автомобили се струва да се влагат пари: те нищо не губят от стойността си, само прибавят.

    Коментиран от #13

  • 5 Ники

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тойота":

    Напротив , вижда се идеално назад , това е авентадор реално и също като него зад седалките има вертикален прозорец за назад зад които се падат едни хоризонтални ламели , но те са тънки и реално като погледнеш в огледалото за задно виждане се вижда идеално
  • 6 Голям Слон

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тойота":

    :-))) Ти сериозно ли ползваш вътрешното огледало?! Аз само външните. Да се чудиш как карат камионите само с ляво и дясно огледало... Ти само гледай като "връхлетиш" с 90 да не те вадят от багажника после.
  • 7 Въпрос ?

    3 4 Отговор
    Аз не разбирам едно 🤔 Lamborghini, Ferrari, Pagani .... И тем подобни винаги казват, че ще правят стотици коли а после в нета (Instagram примерно) се виждат не повече от 10~30 коли ?

    Коментиран от #8, #9, #14

  • 8 Гоуст с отговор

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Въпрос ?":

    Те си казват 112 щото перат пари! Реално ще пуснат 5.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 само питам

    4 9 Отговор
    Кога ли ще прочетем ,че са разпродали лимитирана серия Масквиччч или Лада ??? Явно няма да е скоро,защото първо, руснаците трабва да се научат на автомобилостроене и после да си откупят марката и заводите от Рено !!!!

    Коментиран от #11, #17

  • 11 любопитен

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "само питам":

    А ти нещо лимитирано направил ли си или само глупостите ти са такива?

    Коментиран от #12

  • 12 Само питам

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "любопитен":

    Значи, аз да се сравнявам с Русия! Само някой каскет може да измисли подобна простотия! И да, измислил съм нещо лимитирано, но мозъка ти няма да го разбере.

    Коментиран от #15

  • 13 Това е бижу

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Голям Слон":

    Разбира се, че това са колекционерски автомобили и само ще добавят стойност. Но именно затова са просто инвестиции и е трудно да се нарекат автомобили. Какво е ползата от всички тези коне и от тези съвършени инженерни творения, ако този автомобил не се кара, както ще е в 99% от случаите с тези автомобили? Ако погледнем от тази гледна точка наистина е жалко!
  • 14 БатП

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Въпрос ?":

    Повечето от тези коли отиват в частни колекции, които не виждат слънцето. Седят си по правилно вентилирани гаражи, някои от собствениците даже не са автомобилни ентусиасти, а инвеститори с пари и време. Тази кола след някоя годинка ще си е удвоила цената.
  • 15 любопитен

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Незнам дали те карам да се сравняваш с Русия, но ти сравняваш Москвич и Лада с Ламборгини! Е кой е каскета и "умника"? Не се напъвай да отговаряш, въпроса е риторичен!
  • 16 Ввв

    3 0 Отговор
    Ей тва е,казваш ще произведа малко бройки и богаташите се избиват :)
  • 17 ДНЕСКА БРАТЧЕДА ВКАРА

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "само питам":

    ДВА ТИРА ЧЕРВИНИ ЧУШКИ ОТ РУМЪНИЯ.........ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ .ИЗКОННИ НАШИ ПРОДУКТИ ДА ГИ ВНАСЯМЕ ПЪК ТИ СИ ДРЪНКАЙ ТУКА МЕСТУ ДА ФАНИШ МОТИКАТА....