Отидете към основна версия

4 618 12

Volkswagen обнови Jetta

  • vw-
  • volkswagen-
  • jetta

Малки козметични промени и повече мощност за седана

Снимки: VW

Въпреки, че от години Volkswagen Jetta не се предлага официално в Европа, то моделът все още се продава доста успешно в Америка. Толкова успешно, че от марката дори представиха фейслифт, който да добави 11 конски сили и нова визия за по-малкия брат на Passat.

Дори и да сте запознати с американския модел, то едва ли ще откриете големи промени в екстериора, тъй като те са сведени до минимум. Нови брони с различни отвори за въздух, както и нова решетка са допълнени от обновени джанти и някои допълнителни цветове за каросерията.

В интериора вече серийно получавате дигитален дисплей пред водача с размер от 8 инча при базовите версии и 10 инча при по-високите нива на оборудване. Воланът с тъч контроли също е нов за модела.

Под капака, типично за Америка работи единствено бензинов мотор с обем от 1.5 литра и мощност от 160 конски сили и максимален въртящ момент от 249 нютон метра при базовата версия, а по-мощното GLI изпълнение се възползва от 2.0-литров мотор. Той е с мощност от 231 конски сили и максимален въртящ момент от 349 нютон метра, задвижващ предните колела и предлагащ механична или автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.

Свързани новини