Отидете към основна версия

48 110 64

Знаете ли кои са най-евтините за поддръжка автомобили

  • автомобили-
  • поддръжка

Надеждните и евтини за поддръжка автомобили са мечта за всеки, който търси да купи кола, независимо дали тя е нова или употребявана. Сега ви показваме една статистика, направена от руски специалисти, която може да ви е от помощ да намерите най -евтините за поддръжка автомобили.

За да намерят най-евтините автомобили за поддръжка, руснаците използват следните параметри:
Цената на задължителната поддръжка до 100 хиляди километра. Вземат се предвид обслужването, препоръчано от производителя, и цените, определяни от официалните дилъри в Европа.
Разход на гориво на 100 километра. Индикатор е комбинирания цикъл (50% град, 50% магистрала), деклариран от производителя.

Отзиви на собствениците. Когато съставяте рейтинг на евтини за поддръжка автомобили, трябва да вземете предвид честотата на повредите, сложността на т.нар. саморемонт, времето за изчакване на резервни части и средния пробег преди основен ремонт. Тази информация е невъзможно да се намери в официалните източници, така че можете да получите много по-полезна информация от рецензиите на самите потребители. И така:

Най-евтините за поддръжка европейски автомобили са Dacia Logan и Sandero (от 2012 г.) , както и Skoda Rapid.

Най-евтините за поддръжка японски автомобили са Toyota Yaris (от 2015 г.) и Nissan Almera (2012–2018)

Най-евтините за поддръжка китайски автомобили са Great Wall H5 (от 2017 г.) и Chery Tiggo (от 2018 г.). Последната се предлага у нас под марката DR.

Най-евтините за поддръжка корейски автомобили са Kia Rio (от 2017 г.) и Hyundai i20 (от 2015 г.)

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 90 гласа.

Свързани новини