Отидете към основна версия

7 596 15

Subaru представи "по-корава" версия на Forester

  • subaru-
  • forester-
  • wildernes

Това е вторият модел, който получава Wilderness означения

Заедно с дългоочакваното представяне на новото Subaru Impreza, японския бранд трябваше да представи втория модел от Wilderness серията, предназначена за по-екстремни изживявания извън пътя. Отмененото изложение в Ню Йорк обърка част от плановете на компанията и двата модела трябваше да дебютират през следващата седмица на специални събития.

Оказа се, обаче, че в Канада един от двата модела вече бе представен, макар световния дебют да не се е случил. Според информация на Carscoops, Forester Wilderness се е появил в канадския сайт на Subaru, а внимателни читатели са успели да запазят снимките преди те да бъдат свалени от него.

Външно Forester Wilderness се отличава с допълнително добавени пластмаси по арките на калниците, праговете и броните. Окачването също е ревизирано и вече е по-високо, а 17-цолови джанти са обути в All-Terrain гуми.

Защита на купето в долната част, както и багажник на тавана пристигат серийно, а с тях се предлагат и някои графики в екстериора и интериора. Именно там можем да забележим и логото, както и седалки незадържащи вода и мръсотия.

Под капака ще работи 2.5-литров атмосферен двигател със 182 конски сили и максимален въртящ момент от 239 нютон метра, предаващи се към четирите колела, чрез автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 24 гласа.

Свързани новини