Last news in Fakti

1 Септември, 2021 11:34 7 578 15

Subaru представи "по-корава" версия на Forester

  • subaru-
  • forester-
  • wildernes

Това е вторият модел, който получава Wilderness означения

Заедно с дългоочакваното представяне на новото Subaru Impreza, японския бранд трябваше да представи втория модел от Wilderness серията, предназначена за по-екстремни изживявания извън пътя. Отмененото изложение в Ню Йорк обърка част от плановете на компанията и двата модела трябваше да дебютират през следващата седмица на специални събития.

Оказа се, обаче, че в Канада един от двата модела вече бе представен, макар световния дебют да не се е случил. Според информация на Carscoops, Forester Wilderness се е появил в канадския сайт на Subaru, а внимателни читатели са успели да запазят снимките преди те да бъдат свалени от него.

Външно Forester Wilderness се отличава с допълнително добавени пластмаси по арките на калниците, праговете и броните. Окачването също е ревизирано и вече е по-високо, а 17-цолови джанти са обути в All-Terrain гуми.

Subaru представи "по-корава" версия на Forester

Защита на купето в долната част, както и багажник на тавана пристигат серийно, а с тях се предлагат и някои графики в екстериора и интериора. Именно там можем да забележим и логото, както и седалки незадържащи вода и мръсотия.

Subaru представи "по-корава" версия на Forester

Под капака ще работи 2.5-литров атмосферен двигател със 182 конски сили и максимален въртящ момент от 239 нютон метра, предаващи се към четирите колела, чрез автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    10 24 Отговор
    Изкопирали са Тойота!

    Коментиран от #9

  • 2 яко ни лъжат

    16 24 Отговор
    РЕКЛАМИРАН ПАРКЕТНИК
  • 3 шофер

    10 59 Отговор
    Тази лагерница е сделана с кенчета от Кока-Кола и се крепи единствено и само на боята си Мейд ин Джърмани. Идва зимъска и електрониката дава фира. Спира. Пукса котва. Потъва. а покрай нея минават и заминават разни ми ти куаттро, екс драйв, 4моушъни и 4маатици. Орисия.
  • 4 1111

    17 17 Отговор
    Все още само с 2.5 литровия двигател с тънките стени на цилиндрите и от там прегряването/гарнитура на главата. Машината е супер въпреки слабия двигател (изглежда само "мощен", но реално се усеща доста слабо) и дразнещата скоростна кутия.
    Всичко друго в колата е много мислено.

    Коментиран от #5

  • 5 Пурко

    36 7 Отговор

    До коментар #4 от "1111":

    Значи казваш двигателя и скоростната кутия за нищо не стават, но пък за сметка на това всичко останало било смислено!?!?! По-голяма тъпня от твоята само мисирките списващи тъдява могат да сътворят ....
  • 6 ТИКВА

    18 18 Отговор
    Много грозен автомобил, нямате ли дизайнери!
  • 7 бавенметален

    12 9 Отговор
    Субару.. колата!
  • 8 Nedelcho

    15 13 Отговор
    Изключително грозен автомобил
  • 9 555

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "карчи":

    Ако не знаеш Субару са собственост на Тойота.Преди се опитваха да създават известни разлики в дизайна, ама и там вървят към идинсвена разлика - емблемата.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мамун

    1 0 Отговор
    навремето един матричар казваше "остър ръб тъп шлосер"
    има какво да се промени в дизайна
    ръчка му е майката
    автомат в гората не струва
  • 12 мамун

    2 4 Отговор
    лада нива, уаз, джуган няма закъсване
  • 13 спИртиста

    2 2 Отговор
    Колата е за ценители и хора, които разбират какво си купуват. За тези, които, като малки деца гледат колко вдига са немските недоразумения, които за извън пътя не стават, защото на пътя още се трошат, а някои дори излизат счупени от завода. Така, че феновете на немските недоразумения си гледайте кенефите и не коментирайте истински автомобили за които още не сте дорасли!
  • 14 един там

    2 0 Отговор
    Чудесен семеен автомоби, който без притеснение можеш да го изкараш извън пътя и да те закара там където си тръгнал при всякакви условия. Не случайно е най-карания автомобил в Канада, където зимата е сурова и снежна. Също така много ги карат в Русия и в Алпите. Задвижването 4х4 е едно от най-добрите и доказали се в света. С хубави гуми няма закъсване. Аз съм с 2.0 мотора 150 к.с. и съм минавал през 70 см сняг. Колата просто няма грешка. Разбира се, ако не смятате да излизате извън пътя или да карате на места, където не се чисти снега, то едва ли тогава Форестър ще ви е нужен. Един СУВ с предно ще ви свърши работа. Тук обаче става дума за наистина високо проходима машина с отлични качества. Хубавото също при Субару е това, че ги правят в Япония и няма компромис с качеството. Японска сглобка, а който се интересува, знае за какво говоря.

    Коментиран от #15

  • 15 карача

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "един там":

    По принцип си прав,но аз като бивш собственик на два такива екземпляра сам разочарован от гниенето и разхода на масло.
    Поддръжката не е за всеки сервиз и не е евтина.Ако я прежалиш, става и за горски терени.