Отидете към основна версия

15 958 18

Личните автомобили на Макс Верстапен

  • макс верстапен-
  • автомобили-
  • aston matrin-
  • porsche-
  • ferrari-
  • renault

Новият фаворит във Формула 1 Макс Верстапен е собственик на луксозна колекция от бързи коли

Потомственият холандски състезател Макс Верстапен обича скоростта не само "на работното си място", но и в свободното си време. Скоростта е кредо за Макс, така че 24-годишният холандец вече е има повече от дузина коли в гаража си, които могат да ускоряват до 100 за минимален брой секунди.

Автомобилите Aston Martin са особено любими на Верстапен. Макс вече притежава модели като DB11, Vantage, DBS Superleggera и Valkyrie. Въпреки това и други реномирани производители също успяват да допълнят колекцията на щедрия нидерландски купувач.

Колекцията от луксозни автомобили на Верстапен включва Renault R.S.01, Porsche 911 GT3 RS и Ferrari Monza SP2. А това, че италианската компания е конкурент на пилота на Red Bull, изобщо не притеснява Макс.



Между другото, говорейки за представянето на Верстапен и неговия отбор в настоящия сезон на Формула 1, трябва да се отбележи, че холандският пилот е повече от всякога близо до спечелването на първата си световна титла.

Сега Макс изпреварва основния си конкурент в индивидуалното класиране Люис Хамилтън, а според анализаторите на BK Leon, добре познат сред феновете на залаганията, именно шансовете на нидерландеца за титлата сега са най-високите сред всички участници в сезона.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.

Свързани новини