Отидете към основна версия

25 184 43

Български тунинг за Mercedes-Benz SL

  • mercedes-benz-
  • sl-
  • vilner-
  • тунинг

Интериорните доработки на суперкари започват да се превръщат в запазена марка на българското тунинг ателие Vilner. Последният проект показва виждането на Vilner по въпроса за салона на Mercedes-Benz SL. Проектът може да бъде определен само с една дума - смел.

Причината за това твърдение се крие във факта, че са използвани пет различни материала, които са внимателно подбрани в една тоналност. Така специалистите от Vilner показват, че с използването на няколко екзотични материи в един салон крайният резултат може да не изглежда кичозно.

Стелките, таванът, кожата на креслата, предпазните колани и пластмасовите елементи в оригиналния Mercedes-Benz са решени в сиво и се комбинират с кафяви дървени апликации. От Vilner обаче решават да използват кожа Nappa с античен ефект, кожа от крокодил и кафява алкантара, съшити с контрастни шевове.

Воланът е модифициран, като му е придаден по-агресивен вид и ергономичност за по-добър захват. Таванът и огледалото за обратно виждане, както и всички пластмасови елементи на седалките и праговете са облечени в алкантара.

Мокетът и стелките са сменени с кафяво-сив меланж. Нещо много впечатляващо в този проект е, че всички дървени апликации, някои от пластмасовите елементи и скоростния лост са рисувани на ръка, за да им се придаде вид на патинирала стомана.

Аудио системата е изцяло подменена с компоненти на DLS и мултимедия на PIONEЕR, добавени са два усилвателя и нов субуфер. В допълнение интериорът е обезшумен, което допринася за по-голям комфорт и намаляване на вибрациите в купето.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини