Отидете към основна версия

21 022 23

Ванът, който засенчи огромните “бъбреци” на BMW

  • bmw-
  • бъбреци-
  • решетка

Voyah Dreamer е луксозен модел на ток

Шегите с огромните „бъбреци“ на BMW вече са по-малко и повечето фенове на марката изглежда се примириха с новия дизай, но пък от BMW пък продължават да предлагат все по-нетипични решения, като например огромните светещи решетки на концепта XM за който ви разказахме вчера.

Сега германската марка има огромна конкуренция в лицето или по-скоро решетката на китайския ван Voyah Dreamer. Вторият модел на азиатската марка бе представен през изминалия ден на изложение в родната си страна и ако не друго, то със сигурност може да грабне приза за най-голяма предна решетка.

Още по-интересното е, че всъщност возилото е електрическо и под предния капак няма какъвто и да е двигател с вътрешно горене. Не се знае с каква мощност разполагат електромоторите, но предишният модел на марката генерира 693 конски сили и 1040 нютон метра.

Стъпвайки в интериора, можем да открием луксозно изглеждащи материали и комбинация от синя и бяла кожа със златни елементи. Задната част е разделена от предните две места с преграда, а огромни седалки с функция за накланяне осигуряват комфорт на пасажерите.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 35 гласа.

Свързани новини