Отидете към основна версия

49 087 64

3-те най-скъпи мотоциклета в mobile.bg

  • мотоциклети-
  • ducati

 

Мотоциклетният сезон беше подобаващо открит и тази година, а с покачване на температурите по родните пътища се забелязват все повече двуколесни превозни средства. Именно това ни провокира да проверим и да ви запознаем с трите най-скъпи мотоциклета, предлагащи се в сайт номер 1 за мотоциклети в България mobile.bg. Интересното е, че два от трите най-скъпи байка са дело на Ducati. Между тях обаче се е вклинил един особен вид мотоциклет. Става дума за интересна доработка на тема Harley-Davidson.

 

1. Ducati 1199 PANIGALE R (Виж повече)

Италианските мотоциклети Ducati са представени в най-високата ценова категория от модела 1199 PANIGALE R, който е с цена у нас 62 900 лв. Интерес представляват системите RIDING MODE - три режима на управление (Race, Sport и Wet) и POWER MODE - три типа настройки мощността на двигателя в зависимост от избрания режим на управление.

2. Ducati 1199 S TRICOLORE (Виж повече)

Моделът е оценен у нас за 57 600 лв. Този пистов мотоциклет разполага с високооборотен 1200-кубиков двигател, който е с мощ 195 к.с. Моделът е оборудван с предно електронно регулируемо окачване и с електронно регулируем заден амортисьор Ohlins.

3. Big Dog Monster (Виж повече)

Поръчковото изпълнение е решено в червен цвят и хром и се предлага от Софавто. Освен с външен вид байка впечатлява с двулитров двуцилиндров V-образен двигател и с мощност от 120 к.с. Цената на този уникален мотоциклет е 53 200 лева.

 

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини