Отидете към основна версия

10 153 14

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

  • cadillac-
  • escalade-
  • v-
  • всъдеход

Наточената версия на всъдехода Cadillac Escalade не само ще бъде най-бързата, но ще стане и най-скъпата в историята на Escalade. Моделът с префикс V ще получи същия двигател, който се монтира на Chevrolet Camaro ZL1 и Cadillac CT5-V Blackwing.

Говорим за двигателя V8 6.2 от серията LT4. С този мотор Cadillac Escalade-V ще може да ускорява от 0 до 100 км в час за 5 секунди. Подчертаваме, че това е предварителна информация, тъй като от марката все още не са разкрили официалните данни.

Същото важи и за мощността на автомобила. Според слуховете най-наточеният Escalade ще развива 640-660 конски сили. Но това все още не е сигурно. Промените, които вече са известни, са свързани с модифициран външен вид и подобрен интериор.

Външният вид на новия Cadillac Escalade-V се различава от досегашното поколение с нова предна броня, по-голяма радиаторна решетка, задна броня с т.нар. симулиран дифузьор, както и с четири изпускателни тръби и с ексклузивни джанти.

Що се отнася до интериора, в момента има само една снимка. Затова може само да се гадае как ще изглежда отвътре наточеният Cadillac Escalade, но едно е сигурно – ще получи по-скъпа тапицерия и, разбира се, V-образни табели.

Цената? Също неизвестна или по-скоро няма официална информация. Но предвид различните слухове, смятаме, че в САЩ най-бързият и мощен всъдеход едва ли ще може да се купи по-евтино от 130-140 хиляди долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.

Свързани новини