Last news in Fakti

24 Януари, 2022 09:57 10 092 14

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

  • cadillac-
  • escalade-
  • v-
  • всъдеход
Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО) - 1

Наточената версия на всъдехода Cadillac Escalade не само ще бъде най-бързата, но ще стане и най-скъпата в историята на Escalade. Моделът с префикс V ще получи същия двигател, който се монтира на Chevrolet Camaro ZL1 и Cadillac CT5-V Blackwing.

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

Говорим за двигателя V8 6.2 от серията LT4. С този мотор Cadillac Escalade-V ще може да ускорява от 0 до 100 км в час за 5 секунди. Подчертаваме, че това е предварителна информация, тъй като от марката все още не са разкрили официалните данни.

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

Същото важи и за мощността на автомобила. Според слуховете най-наточеният Escalade ще развива 640-660 конски сили. Но това все още не е сигурно. Промените, които вече са известни, са свързани с модифициран външен вид и подобрен интериор.

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

Външният вид на новия Cadillac Escalade-V се различава от досегашното поколение с нова предна броня, по-голяма радиаторна решетка, задна броня с т.нар. симулиран дифузьор, както и с четири изпускателни тръби и с ексклузивни джанти.

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

Що се отнася до интериора, в момента има само една снимка. Затова може само да се гадае как ще изглежда отвътре наточеният Cadillac Escalade, но едно е сигурно – ще получи по-скъпа тапицерия и, разбира се, V-образни табели.

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход (ВИДЕО)

Цената? Също неизвестна или по-скоро няма официална информация. Но предвид различните слухове, смятаме, че в САЩ най-бързият и мощен всъдеход едва ли ще може да се купи по-евтино от 130-140 хиляди долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пешо

    15 2 Отговор
    Идеален ще е за school bus по малките български селца. :-)
  • 2 един от многото

    8 10 Отговор
    А колко гори?

    Коментиран от #4, #13

  • 3 Печен

    5 14 Отговор
    Не ме кефи
  • 4 Тончо

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Да питаш на така кола колко гори е меко казано смешно, че даже и трагично. Вземи я, повози се, виж какъв торк има огромен мотор на такава кола. Пък закачи една каравана, лодка, платформа и виж как леко се пътува. После ще видиш, че голямата кола е равно и на по-голям комфорт, по-малка умора и по-приятно пътуване. Не е за града това. Това е направено да се дигнеш с лодката от Варна до Гърция щото на твоето море вече ти е скучно и да не разбереш кога си стигнал и да не усетиш дистанцията.

    Коментиран от #7

  • 5 Тинейджър

    11 5 Отговор
    Правят хората. Как ли се мъчат братушките да го копират. Копираха Ролс Ройс с смешното име Аврора , сега сигурно и джип ще искат
  • 6 Този

    17 0 Отговор
    Официалната премиера ще бъде в деня на пръкването на госпожица Тунберг!!!
  • 7 Aлфа Bълкът

    5 17 Отговор

    До коментар #4 от "Тончо":

    Май ще ви е по-комфортно, че и евтино да пътувате със самолет 4 членно семейство до Гърция, отколкото с този танк!
    Или ще му сложиш газчица, ама и тя скъпа!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българин

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "антикомуне":

    Точно пък в Гърция си има регламентирани места за кемпери и каравани. Спирането където си искаш е равносилно на глобица колкото коповината от това бусче
  • 10 Владимир Кънчев

    14 3 Отговор
    Карал съм почти всичко което можеше да се купи тук - почнах от ЗАЗ 968,минах през Москвич, Жигули. Германия я почнах с Трабант , след това БМВ 525 и т.н. Но който не е карал американска кола - нищо не е карал. Имах един Форд - Меркюри и за да го карам купих още един за резервни части. Имах и Камаро - какви спомени имам само с него - роман! Сега карам "индианец" Чероки - 5,2 V-8. Няма по-добра от нея в моята "група". Да мечтая за Ескалейд вече ми е късно. Но ако имате краста като мен - почешете я! Няма по-добри коли от тези на американците! Няма и няма да има. Но Муснатг - Е за мен е извращение! Предпочитам да сложжа Грета Тунберг в багажника и да не вадя това бостанско плашило от там.
  • 11 Ерец

    14 1 Отговор
    Dodge Durango SRT Hellcat го превъзхожда по мощност и бързина - 710 hp , ускорение от 0 до 100 km за 3,5 sec , 1/4 миля за 11,5 sec . Евала ти Владо за коментара - само американско ! Only in a Dodge Charger
  • 12 Факт

    3 1 Отговор
    За мен това е топ гъзарията. И не защото е най-скъп а понеже има характерен дизайн и се среща рядко заради разхода на гориво. Ганьо е стиснат и не иска да зарежда ТИР когато бръмчи по баровете.
  • 13 Cadillac Escalade

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Карам предния модел с 6.2 V8 двигател.
    Разхода не е нещо невиждано:
    Градско 24-26/100
    Магистрала 15-16/100
    Говорим за нормално каране.
    Натискаш ли го, границата нагоре остава отворена.
  • 14 Японеца

    0 0 Отговор
    Карам V8, 550Nm, брутален! Разхода ме дразни и не пада под 18 извън и 30 в града