Отидете към основна версия

10 234 25

Арнолд Шварценегер предизвика тежка катастрофа

  • арнолд шварценегер-
  • катастрофа

Звездата от "Терминатор" и бивш губернатор на Калифорния беше замесен в пътен инцидент в Лос Анджелис. По предварителни данни Арнолд Шварценегер е виновникът за инцидента, при който разбива своя GMC Yukon.

Според TMZ, докато шофирал въпросното GMC Yukon по улицата, той загубил контрол и се блъснал в червена Toyota Prius, управлявана от жена. Предварителната версия за инцидента според полицията е нарушение на правилата за движение.

Шварценегер преминал на червена светлина на светофара, докато минавал през кръстовище. Ударът бил толкова силен, че въздушните възглавници се задействали във всички автомобили.

Вследствие на сблъсъка джипът на ексгубернатора удря и стоящо на светофара Porsche Taycan. Шофьорът на Toyota-та Prius, според очевидци, е тежко ранен и е настанен в болница.

Останалите участници в катастрофата се измъкват с леки наранявания и отказват хоспитализация. Говорител на актьора каза пред репортери, че Шварценегер е "дълбоко загрижен" за състоянието на ранената жена и ще я посети лично в болницата.

P.S. Тази година, между другото, Железният Арни ще навърши 75 години!

Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.

Свързани новини