Last news in Fakti

28 Март, 2022 11:11 4 764 2

Ето как да не се кара Nissan R34 Skyline в трафик (ВИДЕО)

  • nissan-
  • skyline-
  • катастрофа
Ето как да не се кара Nissan R34 Skyline в трафик (ВИДЕО) - 1

Този инцидент изглежда се е случил някъде във Виктория, Австралия и е заснет от една от задните камери на вратата на автомобил Tesla. Сребърният Skyline се вижда как пътува във втората лента, когато шофьорът решава да натисне газта, за да изпревари сребрист Hyundai Santa Fe.

Малко след като Nissan-ът започва да изпреварва, той изчезва от полезрението, но след преминаването под надлез, Skyline се връща в кадър, този път напълно извън контрол. Той се врязва в предната част на Santa Fe-то, и се се ударя в предния панел на друг Hyundai - Getz. След това предната част на Nissan се удря в задницата на снимащата Tesla и след това в мантинелата.

Едно от обясненията за катастрофата е, че шофьорът е загубил контрол на участък от мокър път под надлеза. За щастие след инцидента няма жертви и пострадали, но култовия Skyline е с доста щети както отзад, така и отпред. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некадърник

    4 1 Отговор
    Какво ти поднасяне. Погледнете накъде са му завъртени гумите. Ако беше поднесъл заради хлъзгавата и се опитваше да избегне сблъсъка, гумите трябваше да са завъртени наляво

    Коментиран от #2

  • 2 Кольо Камиона

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Некадърник":

    Ето затова е важно човек от малък да се качи на Е36 с гуми-галоши и да се научи да дрифти и като поднесе колата да знае как да я контролира.