Отидете към основна версия

4 396 13

Bugatti също се разграничи от милионерa шофирал с 417км/ч (ВИДЕО)

  • bugatti-
  • chiron-
  • аутобан

От компанията не желаят да коментират видеото, докато тече разследването по случая

Чешкият милионер Радим Пасер вече няколко дни е основната тема в автомобилния свят, след като германските власти се самосезираха и могат да го осъдят на 2 години затвор след като сам публикува видео в което се движи с 417км/ч по аутобан. Както вчера ви разказахме, властите в Германия разглеждат възможността за организирана нелегална гонка в която Пасер е участвал, която може да му донесе солидна глоба или дори престой зад решетките.

Сега от действията на милионера се разграничиха и от Bugatti, които споделят пред Carscoops, че не желаят да коментират видеото докато тече разследването свързано със случая, но се разграничават от подобно поведение на пътя, което може да застраши или да доведе до действия, които да застрашат участниците на пътя.

Все пак от компанията, споделят, че режимът за максимална скорост се отключва само с така наречения Speed Key, който автоматично се деактивира, ако засече, че завоите по пътя са твърде опасни. Французите допълват още, че „никой автомобил, който е легален за пътя не се движи по-безопасно при високи скорости от Chiron”.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.

Свързани новини