Отидете към основна версия

4 359 12

„Базовото“ Subaru BRZ пристига с железни джанти и предпазна „клетка“

  • subaru-
  • brz-
  • sti

Специалната версия е дело на STI и е налична само в Япония

Subaru разкри нова версия на спортното купе BRZ, предназначена само за родния японски пазар. Cup Car Basic версията е доработена от STI и е предназначена за използване на писта. За разлика от другите нива на оборудване „базовата“ версия се отличава с максимално много премахнати елементи и олекотена конструкция.

Subaru BRZ Cup Car Basic се предлага в седем различни цвята, между които син, червен, синя перла, бяла перла, сребрист металик, сив металик и кристално черно. Всички коли пристигат с черни железни джанти в размер от 16 цола. Най-важната промяна в интериора е добавянето на предпазна „клетка“, заедно с шест точкови колани за водача и специални стелки. Поради поставянето на тръбната конструкция са премахнати въздушните възглавници в страничната част.

Под капака работи познатият 2.4-литров атмосферен боксер на марката с 235 конски сили и 250 нютон метра. Трансмисията е механична с шест предавки, докато диференциал с ограничено приплъзване разпределя въртящият момент на задната ос. Инженерите от STI са подобрили още охлаждането на двигателя и маслото за по-тежките условия на пистата.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.

Свързани новини