Отидете към основна версия

3 522 5

Кич или тунинг – колко е тънка границата? (ВИДЕО)

  • toyota-
  • gt86-
  • тунинг

Какво ще кажете за тази Toyota GT86?

Toyota GT86 и еквивалентните модели от Subaru и Scion се превърнаха в едни от най-популярните автомобили за модифициране зад Океана, което от своя страна ни е показвало всевъзможни проекти на базата на японските возила. Конкретният случай също не прави изключение и дори бихме го определили като единствен по рода си, а на вас ще оставим в коментарите да изкажете точното си мнение за модификациите.

Проектът на базата на Scion FR-S бе споделен в социалната мрежа Reddit, а собственикът на колата дори се похвали с всички модификации със специално видео в YouTube. Колата, която би взела главна роля в някои от първите издания на „Бързи и Яростни“ е боядисана в ярко жълт цвят, а хромирани елементи и различни сини акценти добавят дозата ексклузивност, която по-рано споменахме.

Хромирани спойлери и хромирани ленти по фугите на колата са само част от модификациите, които продължават с огромен спойлер и промени под и върху капака, чиято функционална роля е трудно да се определи. Отварящи се нагоре врати, джанти с борд и още куп визуални промени, които ще ни е трудно да изброим завършват външния вид на „модифицираното на макс“ возило.

Няма как да не споменем и интериора в който също е вложен много труд. Там откриваме NOS бутилки, отново със съмнителна функционална роля, спортни седалки и колани, няколко екрана, както и изцяло нова аудио система. Вижте видеото.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини