Отидете към основна версия

5 432 16

В САЩ спряха да се предлагат нови УАЗ-ки

  • breach-
  • уаз-
  • русия-
  • америка-
  • сащ

Вносителят на марката се позовава на „разбираеми причини“ за прекратяването на продажбите

В края на миналата година ви разказахме за американската компания Bremach, която се превърна във вносител на УАЗ за САЩ. Дебютът на руските модели се състоя по време на изложението в Лос Анджелис, като от Bremach показаха модифицирана версия на УАЗ Patriot с леки визуални промени, носеща името 4х4 SUV или Taos.

Моделът се предлага като по-евтина алтернатива на местните Ford Bronco и Jeep Wrangler, комбинирайки конструкция върху рама, твърди мостове, бавни предавки, висок клиренс и лесна платформа за модифициране на много по-ниска цена. Задвижвайки се от 2.7-литров бензинов мотор със 152 конски сили и автоматична трансмисия, американската версия не се различава по нищо от тази, която е добре позната в Русия.

За съжаление, плановете на американската компания се провалиха, тъй като първите доставки трябваше да започнат по късно тази година, но това няма да се случи. От Bremach посочват, че поръчките няма да бъдат изпълнени поради „разбираеми причини“, а депозитът в размер на 100 долара ще бъде възстановен на всички клиенти.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини