Отидете към основна версия

8 970 15

Опитахме да „поправим“ дизайнa на новото BMW

  • bmw-
  • i7-
  • 7 series

Коя версия бихте избрали вие?

Новото BMW 7 Series отново скандализира със своя дизайн и още преди да бяха ясни пълните технически характеристики на модела, много хора се спряха на визията на лимузината. Най-честите коментари, които чухме и видяхме по повод екстериора на модела бяха свързани с предната решетка и бронята, както и мястото на номера в задната част.

За да „поправим“ дизайна на актуалната „седмица“, ние решихме да направим собствена версия на модела при която тези елементи да са с други размери или с различни форми. В предната част например променихме въздуховодите на бронята, преместихме номера и най-важното, променихме формата и размера на „бъбреците“.

Задницата се нуждаеше единствено от смяна на позицията на номера по нашето скромно мнение, за това беше и единствената промяна, която направихме. Вместо позиционирането му върху бронята или дифузьора при M версиите, ние го преместихме между стоповете, подобно на предходния модел. Ще се радваме да прочетем в коментарите, коя версия ви допада повече и какви промени бихте направили вие, ако можехте?

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 25 гласа.

Свързани новини