Отидете към основна версия

10 040 11

Щракнаха най-голямото BMW без почти никакъв камуфлаж

  • bmw-
  • xm-
  • x-
  • bmw x-
  • bmw m

Серийното XM ще пристигне към края на тази година

През изминалата година BMW показа концепта ХМ, серийният модел на който ще пристигне към края на тази година. Огромният „джип“, който ще бъде и най-мощният модел на баварците бе сниман на неизвестно летище без почти никакъв камуфлаж. Макар да не виждаме цялостния дизайн на серийния XM, то можем да видим част от страничната част, интериора и предницата.

Ако сте фенове на малките радиаторни решетки, от ХМ вероятно няма да ви допадне, тъй като това вероятно ще бъдат най-големите „бъбреци“, поставяни някога на сериен модел. Разделените на две светлини, познати ни от 7 Series и X7 ще присъстват и тук, заедно с агресивен дизайн на предната броня и капака, присъщ за чистокръвните М модели.

Страничната линия е изчистена, без допълнителни пречупвания и с класически дръжки. Огледалата са традиционните за М моделите на марката в черен гланц, който можем да открием още по веждите на калниците и праговете. На една от снимките виждаме специфична бронзова лайсна с означение XM.

Задницата е покрита в по-голямата си част, но виждаме огромният дифузьор над който вероятно ще стои регистрационният номер, както и поставените един над друг накрайници на ауспусите.

Интериорът е класически за всички нови модели на марката, като вероятно ще получи двойният извит екран, познат ни от новата 3 Series, 7 Series и други модели от тази края на миналата година. Впечатление правят и два функционални М бутона върху волана.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини