Отидете към основна версия

4 221 6

Audi RS3 вече разполага с 500 конски сили

  • audi-
  • a3-
  • rs3-
  • manhart-
  • тунинг

Manhart показа своя пакет за седана и хечбека

През изминалата година Audi представи най-наточената версия на A3 в изпълнение RS3 под формата на хечбек и седан. Двата модела, които се различават единствено на визия, могат да се похвалят с 2.5-литров петак с 400 конски сили и задвижване на четирите колела. В комбинация с автоматичната трансмисия, последното поколение RS3 може да се похвали с ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 3.8 секунди.

Изглежда това, обаче, не е достатъчно на всички и специалистите от Manhart се погрижиха това да бъде „поправено“. Германската тунинг компания представи своя пакет за новото RS3, който повишава мощността и придава още по-агресивна визия на вече спортно изглеждащия модел. Цветовете са типични за компанията и комбинират черно със златисти акценти.

По-интересното е това, което се е случило под капака. От Manhart не разкриват как точно са повиши мощността, но пък споделят, че тя вече достига 500 конски сили. В допълнение са поставени нови 20-цолови джанти и преработено окачване. Изпускателната система също е преработена и вече разполага с клапи за по-шумно изживяване.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.

Свързани новини