Отидете към основна версия

3 793 17

Баща зарадва 5-годишната си дъщеря с Rolls-Royce Cullinan (ВИДЕО)

  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • баща-
  • дъщеря-
  • подарък

Момиченцето дори помогнало за конфигурацията на колата

Родителите често подаряват автомобили на своите деца, но това обикновено се случва, когато те навършат или са близо до навършването на възрастта за вземане на книжка. Известен „ютубър“ от канала на Houston Crosta реши да направи това „малко“ по-рано и зарадва 5-годишната си дъщеричка с Rolls-Royce. И под Rolls-Royce имаме предвид пълноразмерен Cullinan по спецификация на малкото момиче.

Мъжът разкрива, че преди около година и половина двамата отиват в представителство на луксозната марка, където 5-годишното решава какви точно опции и цветове да има големият всъдеход. Не е изненадващо, че тя комбинира белия екстериор с ярко розов цвят за интериора, който откриваме по седалките и дори тавана. Собственикът споделя, че поради задълженията си около бизнеса, не прекарва времето което иска със своите деца и това е един от начините да им се отблагодари и да засили връзката си с тях.

Видеото започва с пристигането на малкото момиченце пред офиса на фирмата, където бащата я посреща с радостната новина, че има изненада за нея. Въпреки предположението на момиченцето за бонбони, то изненадата е малко по-голяма. При вида на Rolls-Royce-а, писъкът на детето огласява цялата стая, а реакцията ѝ е повече от безценна за щастливия татко. След кратък оглед на автомобила, двамата сядат зад волана на всъдехода и правят няколко кръгчета около офиса.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 20 гласа.

Свързани новини