Отидете към основна версия

2 084 5

Subaru показа новото STI

  • subaru-
  • forester-
  • sti

Forester получи спортното означение на родния си пазар

Преди една година от Subaru показаха фейслифта на петото поколение Forester, а сега японската компания показа и неговата най-спортна версия в родната му страна. Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи визуални промени, ново окачване и по-богато серийно оборудване. За съжаление на феновете, добавката не носи повече мощност и те ще трябва да се задоволят с 1.8-литровия бензинов мотор със 177 конски сили и 300 нютон метра въртящ момент в комбинация със CVT трансмисия и задвижване на четирите колела.

От друга страна, кросоувърът е получил табелки STI в предната и задната част, както и нови 18-цолови джанти. Елементи върху предната, задната броня и праговете са получили черен гланц, като подобно обгрижване има още за капачките на огледалата, спойлерът и част от задния капак.

В интериора промените също са в подобен стил и там можем да намерим комбинация от кожа в червен и черен цвят, както и червен шев по седалките, волана, централната конзола и таблото. Класическите прибори зад волана също са обновени в стил STI и получават червени акценти и бяла подсветка.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини