Last news in Fakti

30 Юни, 2022 13:55 2 065 5

Subaru показа новото STI

  • subaru-
  • forester-
  • sti

Forester получи спортното означение на родния си пазар

Subaru показа новото STI - 1

Преди една година от Subaru показаха фейслифта на петото поколение Forester, а сега японската компания показа и неговата най-спортна версия в родната му страна. Новият Forester е получил добавката STI Sport, която носи визуални промени, ново окачване и по-богато серийно оборудване. За съжаление на феновете, добавката не носи повече мощност и те ще трябва да се задоволят с 1.8-литровия бензинов мотор със 177 конски сили и 300 нютон метра въртящ момент в комбинация със CVT трансмисия и задвижване на четирите колела.

Subaru показа новото STI

От друга страна, кросоувърът е получил табелки STI в предната и задната част, както и нови 18-цолови джанти. Елементи върху предната, задната броня и праговете са получили черен гланц, като подобно обгрижване има още за капачките на огледалата, спойлерът и част от задния капак.

Subaru показа новото STI

В интериора промените също са в подобен стил и там можем да намерим комбинация от кожа в червен и черен цвят, както и червен шев по седалките, волана, централната конзола и таблото. Класическите прибори зад волана също са обновени в стил STI и получават червени акценти и бяла подсветка.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    9 0 Отговор
    Не е лоша на вид за кола 2008 година.
  • 2 Куку

    17 0 Отговор
    За STI Sport нищо не са 177 коня на 2 тона туч и двойно! Сега само от надписи и таблети го докарват...
  • 3 макрон

    16 0 Отговор
    Спорт и 177 к.с., някак си не си кореспондират, изобщо, даже.....!!!
  • 4 хаха

    10 0 Отговор
    1.8-литров бензинов мотор със 177 конски сили
  • 5 Ох си

    7 0 Отговор
    Тази бира не се ли стопли вече