Отидете към основна версия

4 387 6

Така изглежда най-наточеното BMW M3 комби (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • m4

Колата е оборудвана с опционални M Performance части

Преди месец BMW показа първото серийно М3 комби, чийто физически дебют се състоя по време на Фестивала на скоростта в Гудууд. Сега в интернет пространството се появи видео от салона Motorworld в Мюнхен, където можем да видим изложен модел, оборудван с всичко, което от завода предлагат. Освен стандартните опции, колата е получила и M Performance елементи, които придават още по-голяма агресия.

Контрастът между белият цвят за купето и черните елементи като предните решетки, таванът, лайсните около прозорците, стъклата и вътрешността на фаровете допринася за агресивната визия на комбито. Допълнителните M Performance части като добавката на бронята, праговете, аксесоарите по предната броня и дифузьорът също носят спортна тематика, заедно с другите карбонови елементи по купето. Джантите са в размер от 20 цола отпред и 21 цола отзад в интересен златист цвят.

Освен атрактивната визия, комбито може да се похвали и с добра динамика, благодарение на своя 3.0-литров бензинов двигател с мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 650 нютон метра. Те се предават към четирите колела, а за смяната на скоростите отговаря автоматична трансмисия с осем предавки. В комбинация с M Driver пакета, колата е способна да ускори до 280км/ч.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.

Свързани новини