Отидете към основна версия

4 610 11

Alfa Romeo Giulia с ретро дизайн струва половин милион лева

  • alfa romeo-
  • giulia-
  • ретромод-
  • рестомод

Дизайнът е вдъхновен от Giulia Tipo 105

Италианската компания ErreErre Fuoriserie представи интересен дизайнерски пакет за последното поколение Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, който напълно преобразява модерния седан и представя колата в съвсем друга светлина. Giulia-та получава изцяло нови панели и светлини в предната и задната част, запазвайки единствено линията на тавана си и оригиналните врати.

Новият „ретромод“, както от компанията производител наричат проекта, черпи вдъхновение от модела Giulia Tipo 105 от 1962 година. Ретро стайлингът започва още от предната част, където оригиналните светлини са заменени с четири кръгли, а в долната част на бронята са разположени и подобни по големина отвори. Цялостната форма на колата е по-ръбата, като за това роля имат и новите калници, както и промененият преден капак.

Таванът се е сдобил с нов спойлер, който продължава към задния капак. Задницата също е получила нови светлини, както и променени форми. В долната част е разположен дифузьор с два централни накрайника на ауспусите, а визията се завършва от сребристи джанти с ретро дизайн.

Всички панели са направени от карбонови влакна и са съобразени с активната и пасивната защита на колата в случай на инцидент. Двигателят остава заводския 2.9-литров V6 с 505 конски сили. Ако вече разполагате с Alfa Romeo Giulia, компанията ще я преработи за 196 хиляди евро, но ако не разполагате с автомобил цената нараства до 245 хиляди евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.

Свързани новини