Отидете към основна версия

6 872 8

Skoda показа кое е най-безопасното място в колата

  • skoda-
  • концепт-
  • детска седалка-
  • vision 7s-
  • superb

SUV с детска седалка вместо централна конзола ще дебютира в следващите седмици

Skoda показа първи тийзър от концепта Vision 7S, който ще дебютира в следващите седмици и ще покаже изцяло новия дизайнерски език на чешката марка. Очаква се той да бъде главната новост в следващото поколение Skoda Superb, което пък трябва да дебютира през следващата година.

Концептът 7S предлага изцяло нова концепция за Skoda с равен под, вероятно благодарение на изцяло електрическа платформа, както и места за седене в конфигурация 2+2+2, плюс детско столче. Специално предназначеното място за деца е разположено на мястото на централната конзола между двете седалки на втория ред и е обърнато назад.

От Skoda споделят, че именно там е най-безопасното място в интериора на автомобила и точно за това столчето е разположено там. Макар към момента от Skoda да не споделят много, можем със сигурност да отличим стъкления таван на концепта, както и индивидуалните кресла с вградени в тях колани. В средата на таблото виждаме голям екран, както и физически контроли за някои от функциите на колата между двете седалки.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 16 гласа.

Свързани новини