Отидете към основна версия

9 475 50

Луксозният руски всъдеход Aurus влиза в серийно производство

  • aurus-
  • komendant-
  • русия-
  • всъдеход

Komendant ще се появи на поточните линии в края на тази година

Русия се подготвя за серийно производство на своя луксозен всъдеход с марката Aurus. Според информация на ТАС, компанията вече е започнала да подготвя фабриката в специалната икономическа зона Алабуга, където се произвеждат и останалите модели на марката.

„Подготвителната работа, необходима за предстоящото серийно производство на Aurus Komendant, вече е стартирана. В момента компанията е фокусирана върху подготовката за премиерата на SUV-то, в която ще бъде представено на широката публика. Компанията ще информира за крайната дата и мястото на събитието в близко бъдеще.", обясняват от Aurus.

По-рано тази година стана ясно, че Komendant ще влезе в серийно производство в края на тази година, а покрити с камуфлаж модели вече бяха засичани многократно по време на тестове в руски градове. Според официални документи, всъдехода е с дължина от 5.38 метра, ширина от 2 метра и височина от 1.82 метра. Задвижването ще се осигурява от 4.4-литров осмак, работещ съвместно с електрмотор и автоматична трансмисия с 9 предавки. Задвижването ще се предава към четирите колела, а очакваната мощност е 598 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 73 гласа.

Свързани новини