Отидете към основна версия

4 578 15

Фотошпиони снимаха новия Golf с огромен дисплей в интериора

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • golf 8-
  • фейслифт

Фейслифтът на популярния хебчек трябва да дебютира през следващата година

Разработката на Golf 9 все още е под въпрос, но тази на фейслифта на Golf 8 тече с пълна сила или поне така показват шпионски кадри дело на AutoExpress. Британските ни колеги разпространиха кадри на тестов прототип на хечбека, който поне на външен вид изглежда идентичен с настоящия Golf 8. Промените са в интериора, където конкретният екземпляр е получил огромен дисплей на мястото на вече съществуващата инфотеймънт система.

Макар и във все още незавършен вид, можем да познаем, че новият Golf 8.5 ще получи обновената MIB система на компанията, която по всичко личи, че ще предлага още по-голям екран във върховите версии. Към момента Golf се предлага с 10-инчов екран, който вероятно ще бъде запазен за базовите версии при новия модел, докато по-скъпите изпълнения ще получат близо два пъти по-голям екран. Таблото също ще претърпи промени, за да интегрира по-големият дисплей в интериора.

По отношение на промените в екстериора, хечбекът вероятно ще получи дребни новости, които ще засегнат светлините в предната и задната част, както и броните. Очаква се да открием още нови джанти и нови цветове, които да завършат освежаването на модела.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.

Свързани новини