Отидете към основна версия

4 894 14

NIO стартира продажбите си в Европа с три модела

  • nio-
  • европа-
  • продажби-
  • германия

ET7, EL7 и ET5 вече са налични за поръчка в четири страни

NIO официално стартира европейската си инвазия и официално приема поръчки за три от моделите си в няколко европейски страни. Кросоувърът ET7, заедно с по-малките EL7 и ET5 вече са налични за поръчка в Германия, а също така могат да бъдат поръчани от Нидерландия, Дания и Швеция. Колите са налични с цени започващи от 999 евро на месец за най-малкия ET5 и достигащи до 1299 евро за EL7.

От Nio обещават да изградят мрежа за зареждане, която да улесни собствениците. За тази цел от компанията ще построят 120 станции през следващата година. В месечния абонамент на колите влизат още разходите за гуми, застраховане и обслужване. Доставките започват от 16 октомври за ET7 и януари и март 2023 година за EL7 и ET5. Припомняме, че от Nio трябваше да променят името на EL7, по-известен като ES7 в Китай, поради спор с Audi и правата на марката в родната Германия.

“ Обслужването на потребители в Германия, Холандия, Дания и Швеция е важна стъпка за реализиране на плана на NIO до 2025 г. и предлагането на нашето уникално потребителско изживяване в повече страни по света.”, каза основателят на Nio, и главен изпълнителен директор Уилям Ли в изявление. “ Нашите завладяващи продукти, услуги за зареждане и смяна на батерии, заедно с наистина иновативни и гъвкави модели на абонамент, ще променят пейзажа в света на електромобилите. Нашият ангажимент към региона бележи началото на следващата глава в нашето глобално развитие. ”

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.

Свързани новини