Отидете към основна версия

2 645 5

Какво се случва с окачването по време на дрифт (ВИДЕО)

  • дрифт-
  • амортисьор-
  • видео-
  • окачване

Вижте как реагира амортисьорът при продължително натоварване

Пилотът Мартен Щангберг показа от първо лице на какво е подложено окачването на автомобила при дрифт. Той сподели кадри заснети с екшън камера от своя автомобил по време на тренировка за състезание. Видеото е фокусирано върху предната гума и амортисьора и ни показва през какво точно преминават елементите при пързаляне на автомобила с по-висока скорост.

@mstangberg Brake Caliper Fitment 101 & KW Suspension✌🏻 BTW Dont forget to turn up the sound!🥰 #CarTikTok #Drifting #Driftcar #TurboSound #TurboSurge @kwsuspension @nuke_performance #ForYou #FYP #M104Turbo #TeamLovetap ♬ originalljud - Mårten Stångberg

Колата е професионално подготвена за дрифт с регулируемо окачване KW, по-дълги накрайници, а вероятно и други промени, които да помогнат на автомобила да се държи по начина по който пилотът му иска.

Както може да видите от кадрите амортисьорът заедно с пружината са подложени на огромно натоварване, което вероятно не би се отразило толкова добре на оригиналните елементи в колата. Видеото е дълго едва няколко секунди и препоръчваме да го изгледате и то с пуснат звук.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини