Отидете към основна версия

1 692 6

Volkswagen загатна за дебюта на обновения ID.3

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.3-
  • фейслифт

Фейслифтът ще се появи през пролетта на 2023 година

Volkswagen публикува няколко скици на ID.3 с които загатна за предстоящия фейслифт на първия модел от семейството на ID.. Припомняме, че „тройката“ дебютира през есента на 2019 година, а през пролетта на 2023 година се очаква да видим и нейната обновена версия, разкриват от Volkswagen.

Дизайнерите и инженерите на германците са взели предвид мненията и оплакванията на клиентите, за да подобрят електрическия автомобил, а също така и оборудването с което той пристига. От Volkswagen дори се обръщат към модела като към второ поколение, вместо като фейслифт на настоящия модел.

Съдейки по скиците, промените, поне отвън, ще са минимални и се изразяват в нови отвори на броните, които вече се изтеглят и от двете страни, както и по-агресивен стайлинг на долната престилка на бронята. Вероятно ще видим няколко допълнителни цвята, както и променени джанти.

Най-голямата промяна е в интериора, където виждаме нов дизайн на таблото, както и по-голям дисплей в комбинация с физически бутони под него. Липсва и превключвателят на скоростите в трапецовидна форма, който се намира точно до дисплея пред водача.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини